Bel nu

Roeleveld autoverhuur

Via Roeleveld Autoverhuur

Wilt u snel en gemakkelijk een auto huren tegen een zeer scherpe prijs? Dan bent u op de juiste pagina beland.
Bij Roeleveld autoverhuur vindt u altijd de auto die u nodig heeft. Van de pittige Ford Ka tot de multifunctionele Ford Galaxy. En als u een keer echt ruimte nodig heeft: de Ford Transit.
Wilt u een auto huren, maar heeft u geen enkel idee welk model? Uiteraard adviseren wij u graag welke oplossing het best aansluit bij uw wensen.

Scherpe tarieven

Ongeacht of u nu particulier of zakelijk een auto huurt, met een Roeleveld huurauto bent u altijd verzekerd van scherpe tarieven. En hoe langer u de auto huurt, hoe voordeliger het wordt. Alle prijzen zijn inclusief verzekering en exclusief brandstof.

Bel snel met Autobedrijf Roeleveld op 0346-558060 optie 1 om snel en gemakkelijk een auto te reserveren!

Zo reserveert u

Reserveren voor autoverhuur kan bij Roeleveld op vertoon van een geldig rijbewijs en identificatiebewijs. De borg van €250,- en het verwachte huurbedrag dienen voor u wegrijdt te zijn voldaan; pin, cash
Altijd goed verzekerd
Onze huurauto’s zijn standaard allrisk verzekerd. Alle inzittenden zijn tot het wettelijk maximale aantal voor het gehuurde type meeverzekerd. Het eigen risico bedraagt standaard €500,- per niet-verhaalbaar schadegeval. Dit standaard eigen risico
is voor personen auto’s te verlagen naar €150,- (voor bedrijfswagens naar naar €250,-) voor €5,- per dag met een maximum van €100,- per maand.
Over de grens
Met een huurauto van Roeleveld naar het buitenland? Geef het vooraf aan ons door en u krijgt naast het originele kentekenbewijs ook een groene kaart – die u nodig kunt hebben bij calamiteiten in het buitenland – van ons mee. Bij pech onderweg
kunt u altijd een beroep doen op Ford Assistance. Eén telefoontje en hulp is onderweg, in heel Europa! Een geruststellend idee.
Direct reserveren
Heeft u vragen over autoverhuur of heeft u direct een auto nodig? Bel Roeleveld of kom even langs in de showroom in Maarssen. Wij informeren u dan graag uitgebreid over de mogelijkheden.

Waarom huren bij Roeleveld?

Scherpe tarieven;
Personenauto’s en bedrijfswagens;
Standaard allrisk verzekerd inclusief inzittenden;
Assistance (bij pech onderweg) in heel Europa;
Huren van accessoires (kinderzitjes, sneeuwkettingen etc.) mogelijk;
Auto huren bij Roeleveld? De BOVAG huurvoorwaarden van toepassing.