Financieren en verzekeren Bij Autobedrijf Roeleveld kan het!

Heeft u uw droomauto gevonden bij Autobedrijf Roeleveld en wilt u niet al uw spaargeld aanspreken om deze auto te kopen? Autobedrijf Roeleveld biedt tal van mogelijkheden om uw aankoop te vergemakkelijken. Of het nu gaat om een privé financieren, een zakelijke financial lease of een operational lease. Bij Autobedrijf Roeleveld kan het!

  • Prive Financieren
  • Financial Lease
  • Operational lease
Autobedrijf Roeleveld

Financieren voor particulieren

Voor particuliere financieringen werken wij samen met Findio voor auto. Neem contact op met onze verkoopadviseur voor meer informatie.

Financieren voor bedrijven

Als ondernemer kunt u bij Autobedrijf Roeleveld ook terecht voor financiering van uw personenauto of bedrijfsauto. Hiervoor werken wij samen met LeaseMotive. LeaseMotive treedt op als intermediair op het gebied van Financial Lease en dient haar aanvragen in bij de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland. In de regel ontvangt u van ons tijdens werkdagen binnen 24 uur een terugkoppeling op uw aanvraag. LeaseMotive is telefonisch te bereiken via 030 -320 0242 of via email: info@leasemotive.nl

Verzekeren

De zorg voor uw veiligheid en zekerheid houdt bij Autobedrijf Roeleveld niet op bij het leveren van veilige en betrouwbare auto’s. Daarom bieden wij u in samenwerking met de BOVAG een complete autoverzekering aan. De verzekering voor alle merken.

Voordelen van de BOVAG autoverzekering

  • U blijft altijd mobiel – Gratis vervangend vervoer tijdens schadeherstel.
  • Geen kleine lettertjes – € 10.000,00 gekocht is € 10.000,00 verzekerd.
  • Dagelijks opzegbaar – Wilt u er van af? U kunt dagelijks opzeggen.
  • Geen gedoe bij schade – U levert uw sleutels in en alles wordt voor u geregeld.
HomeFinancieren en verzekeren