Over Ons Wie eisen stelt, Roeleveld.

Dat is de vertrouwde slogan waarmee Autobedrijf Roeleveld Maarssen is uitgegroeid tot een begrip in de Gemeente Stichtse Vecht en omstreken. Vanaf 1931 zijn wij actief in de mobiliteitsbranche, jarenlang als officiële Forddealer en sinds 2016 als universeel autobedrijf gespecialiseerd in diverse merken en occasions. Niet voor niets zijn wij in 2019 bekroond met de nationale Auto Award waarbij wij de Gold Award voor de gemeente Stichtse Vecht hebben gewonnen.

Autobedrijf Roeleveld

Naast een ruime voorraad auto occasions vind u in onze showroom ook nieuwe en gebruikte motoren van het merk Zero waar wij official dealer van zijn onder de naam Zero Utrecht.

  • Merkonderhoud voor alle merken voertuigen.
  • 24/7 mobiliteitspas bij onderhoud met Europese dekking.
  • Autoverhuur (personen, bedrijfswagens en campers).
  • Schadeherstel voor alle merken.
  • Verkoop van elektrische Zero motoren.
  • Aanschaf van uw nieuw of gebruikte voertuig ongeacht het merk.

U bent van harte welkom voor onderhoud, reparatie en aankoop van elk merk auto !

CarProf

Dat we kennis hebben van auto’s dat bewijzen we al bijna 90 jaar. Bij Autobedrijf Roeleveld werken vakmensen die staan voor deskundigheid en kwaliteit. Onze monteurs worden continu bijgeschoold en we beschikken over moderne apparatuur zodat ieder probleem snel en op de juiste manier verholpen kan worden.

Werkplaatsafspraak

CarProf is een platform van Nederlandse autobedrijven die vakmanschap, kwaliteit en communicatie met de klant hoog in het vaandel hebben staan. Een CarProf dealer is een officieel APK-keuringsstation en lid van de Bovag. Uw garantie voor veiligheid en betrouwbaarheid.

24 Maanden garantie op onderhoud en reparaties

CarProf begrijpt dat u liever rijdt dan stilstaat. Wij bieden u een unieke garantie van 24 maanden op al het onderhoud, doordat alle reparaties volgens het boekje verlopen.

Merkonderdelen van originele kwaliteit

Wij geloven dat alleen het origineel goed genoeg is. Om die authentieke kwaliteit te kunnen waarborgen gebruiken onze monteurs up-to-date apparatuur en de nieuwste materialen.

Fabrieksgarantie

De Europese regelgeving stelt merkonafhankelijke autobedrijven in staat om auto’s te onderhouden en te repareren zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen.

Heldere afspraken

Niemand wordt gelukkig van dure verrassingen achteraf. Daarom zijn wij zo duidelijk mogelijk: we overleggen met u de verwachte kosten op basis van een offerte, houden telefonisch contact en laten achteraf zien wat er is uitgevoerd.

Mobiliteitspas

Onze klanten die hun auto jaarlijks laten onderhouden volgens fabrieksvoorschriften krijgen van ons gratis een mobiliteitspas. Met deze service bent u verzekerd tegen pech in heel Europa!

HomeOver Ons