Over Ons Wie eisen stelt, Roeleveld.

Wie eisen stelt, Roeleveld. Dat is de vertrouwde slogan waarmee de familie Roeleveld is uitgegroeid tot een begrip in de Stichtse Vecht. Vanaf 1931 is de familie actief en betrokken in de mobiliteitsbranche. Tussen 1932 en 2015 als officiële Ford dealer beloond met 9 klantgerichte onderscheidingen. In januari 2016 hebben wij u allen kennis laten maken met Roeleveld anno 2016. Wij hebben wij een ieder verteld en laten zien wat Roeleveld in 2016 nog meer voor u als klant kan betekenen…

  • Merkonderhoud voor uw Ford
  • Merkonderhoud voor alle merken voertuigen
  • 24/7 mobiliteitspas bij onderhoud
  • Autoverhuur (personen en bedrijfswagens)
  • Schadeherstel voor alle merken
  • Leasing: financial lease en operational lease
  • Private Lease
  • Auto Tuning
  • Aanschaf van uw nieuw of gebruikte voertuig ongeacht het merk

U bent van harte welkom voor onderhoud, reparatie en aankoop van elk merk auto !
Kortom: Wie eisen stelt…krijgt nu nog meer Roeleveld!

CarProf

Dat we kennis hebben van Ford dat bewijzen we al ruim 84 jaar. In de werkplaats van Autobedrijf Roeleveld werken vakmensen die staan voor kwaliteit. Wij zijn verheugd te melden dat we CarProf dealer zijn. CarProf is een kwaliteitslabel dat staat voor kwaliteit en onderhoud waar alle automerken welkom zijn. U kunt bij ons terecht met alle automerken voor de wel bekende kwaliteit en service met behoud van garantie en mobiliteitspas.

Wat is CarProf?

CarProf is een platform van Nederlandse autobedrijven die vakmanschap, kwaliteit en communicatie met de klant hoog in het vaandel hebben staan. Een CarProf dealer is een officieel keuringsstation en lid van Bovag. Uw garantie voor veiligheid en betrouwbaarheid. 24 Maanden garantie op onderhoud en reparaties CarProf begrijpt dat u liever rijdt dan stilstaat. Wij bieden u een unieke garantie van 24 maanden op al het onderhoud, doordat alle reparaties volgens het boekje verlopen.

Merkonderdelen van originele kwaliteit Wij geloven dat alleen het origineel goed genoeg is. Om die authentieke kwaliteit te kunnen waarborgen gebruiken onze monteurs up-to-date apparatuur en de nieuwste materialen.

Fabrieksgarantie De Europese regelgeving stelt merkonafhankelijke autobedrijven in staat om auto’s te onderhouden en te repareren zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Kwaliteit / Vakmensen De serviceadviseurs van Autobedrijf Roeleveld kunnen samen met u een plan maken voor onderhoud en reparatie van uw auto in een van de werkplaatsen. De monteurs van Autobedrijf Roeleveld worden regelmatig getraind en beschikken over uitgebreide testapparatuur en modern gereedschap.

Offerte / Heldere afspraken Niemand wordt gelukkig van dure verrassingen achteraf. Daarom zijn wij zo duidelijk mogelijk: we overleggen met u de verwachte kosten op basis van een offerte, houden telefonisch contact en laten achteraf zien wat er is uitgevoerd.

Mobiliteitspas

Wanneer uw auto in onderhoud is bij CarProf Roeleveld kunt u namelijk gebruik maken van de aantrekkelijke CarProf Mobiliteit Service. Met deze service bent u verzekerd tegen pech in heel Europa voor maar €29,95 per jaar!. Wilt u meer weten over de CarProf Mobiliteit Service? Meer informatie op de website van Carprof.

HomeOver Ons