Schadeherstel

Autoschade komt altijd ongelegen. Dat geldt voor particulieren en de zakelijke rijder. U krijgt ineens te maken met allerlei zaken die vlot geregeld moeten worden waar u misschien nooit eerder mee te maken heeft gehad. Schadeherstel Roeleveld helpt u daarbij! Wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u in contact te komen met de juiste partijen. Daar waar wij u kunnen ontzorgen, zullen wij dit zeker doen!

Voordat we aan de slag gaan, wordt u voorzien van persoonlijk advies, met een transparante kostenbegroting en planning. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Misschien bent u niet verzekerd voor de schade of is deze niet verhaalbaar? Wij denken graag met u mee en kunnen bijvoorbeeld een offerte met gebruikte onderdelen voor u opstellen. Dit scheelt voor het milieu en uw portemonnee. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Wat kunnen wij voor u herstellen?

Voorbeelden van schades welke wij zoal voor u kunnen herstellen, zijn:

 • Lakschade
 • Stormschade
 • Blikschade
 • Krasschade
 • Steenslag
 • Bumperschade
 • Inbraakschade
 • Deukschade
 • Hagelschade
 • Roestschade (APK laswerk)
 • Stoeprandschade
 • Carrosserie meten en richten

Wij kunnen elke vorm van schadeherstel aan. Of het nu draait om een volledig herstel inclusief richten en/of het vervangen van airbags (complex) of niet meer dan een klein krasje (cosmetisch), wij kunnen je altijd helpen! Wat precies het verschil is tussen cosmetisch en complex? Voor ons maakt het niet zoveel verschil omdat we de juiste mensen in dienst hebben die hun handen nergens voor om draaien. Hoe aparter de klus des te groter de uitdaging . Het mooie van ons vak is dat elke schade weer anders is.

Wij werken niet alleen voor particulieren maar ook voor autobedrijven en dealers die geen eigen schadeherstelafdeling hebben. Zij besteden de schades geheel of gedeeltelijk aan ons uit.

Hoogste Kwaliteitseisen

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken, onze collega’s zijn gediplomeerde schadeherstellers en autospuiters. Hierdoor voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen. In onze mengkamer kunnen wij iedere gewenste autokleur van ieder automerk maken met onze kleurencomputer. Roeleveld schadeherstel is een door Focwa gecertificeerd schadeherstelbedrijf. Focwa  heeft een kwaliteitsstandaard ontwikkeld en daarom toetsen zij ons op vakmanschap, innovatiekracht, veiligheid en ondernemerschap. Hierdoor krijg je bij ons o.a. vier jaar garantie, originele onderdelen en heldere prijsafspraken.

Mobiliteit

Wij begrijpen dat uw auto soms onmisbaar is en dat het meer kan zijn dan alleen een vervoersmiddel. En zo gaan wij ook met uw auto om, wij repareren de schade altijd zo snel mogelijk. Vervangend vervoer kan in allerlei vormen en formaten geregeld worden. Mocht een vervangende auto voor u niet nodig zijn, of misschien onpraktisch in verband met een parkeer vergunning? Wij hebben altijd een leenfiets klaar staan en het openbaar vervoer vertrekt bij ons om de hoek. Wilt u dat we uw auto thuis bij u ophalen? Ook dit is geen enkel probleem, na de reparatie brengen wij uw auto weer netjes hersteld en gewassen terug.

Mazda erkend

Wij zijn een ‘Mazda Erkend’ autoschadebedrijf in samenwerking met onze buren Autobedrijf Knoop, de officiële Mazda dealer in de omgeving Utrecht. Dit houdt in dat we beschikken over het juiste gereedschap en originele Mazda onderdelen gebruiken. Hierdoor behoudt u de hoge restwaarde van uw Mazda en blijft de fabrieksgarantie intact.

Alle Maatschappijen

Veel mensen denken dat ze niet zelf kunnen bepalen waar ze hun auto laten repareren. Dat is een misverstand. Ook al verwijst de verzekeringsmaatschappij u naar een ander autoschadebedrijf, de keuze ligt altijd bij u als eigenaar van het voertuig, tenzij expliciet anders in de polis opgenomen echter zijn er zelfs dan meestal nog mogelijkheden. In de meeste gevallen repareren wij zonder verhoogd eigen risico.  Dus je hebt alle vrijheid om te kiezen voor een schadehersteller naar uw keuze. Doordat wij contacten hebben met alle verzekeringsmaatschappijen kunnen wij u altijd helpen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u de schade wilt laten herstellen zonder uw verzekering in te schakelen.

Wij mogen herstellen voor de Achmea schadeverzekeringen groep;

Ook zijn wij zijn aangesloten bij Stichting Schadegarant, dit is een overkoepelende organisatie voor een groot aantal verzekeringsmaatschappijen zoals:  ABN AMRO, Amlin Insurance SE, Ansvar Verzekeringsmaatschappij NV, ASR Verzekeringen, NV Verzekering Maatschappij De Burcht, De Goudse Verzekeringen, De Zeeuwse verzekeringen, Mercurius Verzekeringen N.V., Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V., nowGo, OHRA, Onderlinge Verzekeringmaatschappij SOM U.A., Reaal Verzekeringen, TVM Verzekeringen

Werkwijze

Graag geven wij u stapsgewijs een beeld in welke stappen het herstel proces van uw voertuig plaats zou kunnen vinden:

1.  Schademelding (intake)

Nadat u schade heeft gekregen nemen wij alle benodigde informatie met u door, zoals uw NAW-gegevens, voertuiggegevens, verzekeringsgegevens en schadegegevens. Indien nodig helpen wij u met het invullen van uw schade aangifte formulier. Als alle benodigde gegevens verzameld zijn wordt er een afspraak met u gemaakt voor het uitvoeren van de reparatie.

2.  Expertise

Wanneer het voor uw verzekering noodzakelijk is, zorgen wij ervoor dat de verzekeringsexpert de gelegenheid krijgt de schade aan uw auto te inspecteren. Uiteraard begeleiden we deze daarbij.

3.  Demontage

Op de afgesproken dag brengt u uw auto. Uw auto wordt voorzien van bekledingsbeschermers en indien de staat van uw auto het toelaat, wordt uw auto eerst gewassen. Alle in de weg zittende of te vervangen onderdelen, worden (tijdelijk) verwijderd. De te vervangen onderdelen, voeren wij af volgens de geldende milieueisen. Na de demontage wordt uw auto naar de plaatwerkerij gereden.

4.  Plaatwerken

Het plaatwerk wordt uitgedeukt, strak gemaakt of gedeeltelijk vervangen. Bij grote schade kan het zijn dat uw auto opnieuw ‘gericht’ moet worden. Wij werken met moderne en geavanceerde meet- en richtapparatuur. Hierbij maken we ook gebruik van een computerdatabase waarin per automerk en type vastgelegd is wat de ijkpunten zijn.

5.  Voorbewerking

Nadat uw auto is uitgedeukt en gericht, beginnen wij met het ontvetten en afplakken van de te spuiten delen. Daarna wordt uw auto zorgvuldig geschuurd en waar nodig geplamuurd. Na het schuren worden de te spuiten delen voorzien van een grondlaag en minuscuul gecontroleerd op oneffenheden. Als de auto helemaal strak en glad is wordt de auto opnieuw ontvet en afgeplakt voor het definitieve spuitwerk.

6.  Spuiten

In de geheel stofvrije spuitcabine wordt uw auto gespoten. De originele kleur wordt door een verfmix computer aangemaakt. In de hypermoderne spuitcabine kunnen zowel uw auto als de losse carrosseriedelen tegelijk gespoten worden. Er wordt bij het spuiten gebruik gemaakt van milieuvriendelijke high-solid en watergedragen lakken.

7.  Montage

Na het plaat- en spuitwerk wordt de auto weer opgebouwd. Onderdelen worden volgens de fabrieksgegevens gemonteerd. Door de samenwerking met de merkdealers zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste reparatietechnieken van alle merken auto’s. Er worden dan ook uitsluitend ORIGINELE onderdelen gebruikt om uw auto weer op en top te krijgen.

8.  Aflevering

Na reparatie wordt de auto gewassen, indien nodig gepolijst en het interieur schoongemaakt zodat deze klaar is voor aflevering. Wij nemen contact met u op en spreken met u af wanneer u de auto komt ophalen of dat wij deze bij u thuis afleveren. U ontvangt een FOCWA garantiebewijs en u heeft de zekerheid dat u weer veilig op weg kunt.

Wat doen wij nog meer?

Wij verzorgen het spuiten van:

 • Industriewerk
 • meubels
 • speciaal spuitwerk
 • motoren / brommers

Benieuwd naar hoe wij u verder kunnen helpen?

Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

U kunt op meerdere manieren eenvoudig contact met ons opnemen:

Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om langs te komen in onze showroom op de Kometenweg 5 in Maarssen.

HomeSchadeherstel