Autoverzekering

Autobedrijf Roeleveld werkt samen met Centraal Beheer Achmea. Samen bieden wij u de AutoZeker Polis aan, zo kunt u kiezen voor zekerheid en gemak onder één dak. Het aanschaffen van een nieuwe auto is vaak een hele uitgave. Hoe prettig is het dan als uw auto 36 maanden is verzekerd tegen de aanschafwaarde? Met de AutoZeker Polis is dat prettig geregeld. Naast de door u bij ons gekochte auto is het ook mogelijk uw huidige auto via ons te verzekeren, informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Voordeel van twee specialisten

De AutoZeker Polis combineert het gemak van Autobedrijf Roeleveld met de zekerheid van Centraal Beheer Achmea. U profiteert daarmee van de voordelen van beide specialisten. U sluit deze verzekering tegen een gunstige premie af bij Centraal Beheer Achmea, de grootste verzekeraar van Nederland. Bovendien zijn accessoires standaard mee verzekerd bij een (beperkt)Casco verzekering. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden zoals het afsluiten van een No-claim beschermer en een inzittendenverzekering. U kunt uw verzekering gemakkelijk raadplegen via de online schademap. 

Raakt uw auto onverhoopt beschadigd? Dan nemen wij u de zorgen uit handen en zorgen ervoor dat uw auto snel en vakkundig wordt hersteld op onze schadeafdeling met gebruik van uitsluitend originele onderdelen. Wij regelen de schade rechtstreeks met Centraal Beheer Achmea, zodat u ook niets hoeft voor te schieten. Natuurlijk krijgt u van ons tijdens de reparatie gratis een vervangende auto.

Met onze AutoZeker Polis bent u in een keer goed verzekerd en kunt u rekenen op onze persoonlijke aandacht. Ook zakelijk is onze AutoZeker verzekering een prima oplossing.

Een greep uit de mogelijke voordelen:
  • 36 maanden aanschafwaarde regeling na aakoop
  • Gratis vervangend vervoer tijdens schadereparatie
  • Uw auto wordt altijd hersteld met originele onderdelen
  • Geen alarmeisen tot € 75.000,00 verzekerde waarde
  • U kiest zelf de hoogte van het eigen risico
  • Collectiviteitskorting
  • Schadeherstel via uw vertrouwde garage!

Wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag aan een goede autoverzekering. Klik hier om uw premie te berekenen. Uiteraard mag u ons ook altijd bellen of bij ons langs komen voor vrijblijvend advies.

Bent u benieuwd hoe een autoschade opgelost wordt?
invloed van schade’s op de no-claim 

HomeAutoverzekering