Werkplaats

Carprof; De formule voor alle merken

U wilt een auto die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor Autobedrijf Roeleveld, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Wij bieden uiteraard onderhoud volgens fabrieksvoorschriften, kennen uw auto van A tot Z, werken met A-merk onderdelen, geven 24 maanden garantie op onze onderdelen en werkzaamheden en hebben volledig getrainde specialisten. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde.

  • Garage voor alle merken – CarProf beschikt over up-to-date technische kennis en moderne apparatuur om auto’s van alle merken te kunnen onderhouden.
  • 24 maanden garantie – CarProf heeft vertrouwen in haar service. Daarom geven wij 24 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon.
  • Onderhoud volgens het boekje – CarProf voert al het onderhoud volgens fabrieksrichtlijnen uit, met behoud van fabrieksgarantie.
  • Afspraak is afspraak – Bij CarProf weet u vooraf wat de kosten zijn zodat u altijd weet waar u aan toe bent.
  • A-merk onderdelen van originele kwaliteit – CarProf werkt met onderdelen van A-merken die ook door de fabrikant gebruikt worden. Deze monteren we met hoogwaardige gereedschappen.
  • Zichtbaar beter – CarProf is te herkennen aan de frisse, opgeruimde uitstraling en de open aanpak van haar medewerkers.

Bovendien bieden we klanten die hun auto volgens fabrieksvoorschriften laten onderhouden gratis mobiliteitsgarantie aan in samenwerking met AA-team. Heeft u toch een keertje pech? Dan kunt u ons 24/7 bereiken en wordt u door heel Europa op weg geholpen. wel zo’n fijn gevoel!

De BOVAG voorwaarden (particulier of zakelijk) zijn van toepassing.

HomeWerkplaats