Motorfietsen voor de eisen van nu

Autobedrijf Roeleveld is official dealer van Zero Motorcycles en levert 100% elektrische motoren aan zowel de consument als aan bedrijven en overheidsinstellingen. Via onze partner MotorenLeasen.nl helpen wij u graag bij het tot stand komen van een Financial Lease. Wij bezorgen uw Zero in heel Nederland.

In onze showroom staan altijd nieuwe en gebruikte modellen klaar voor een proefrit. Ook kunt u hier enkele accessoires bezichtigen als koffers en snelladers.

In de werkplaats kunt u terecht voor het laten uitvoeren van onderhoud, reparaties en schadeherstel aan uw Zero. Bent u uitgekeken op de kleur van uw Zero? Of wilt u uw Zero een exclusievere uitstraling geven? We denken graag met u mee. Zo kunt u, uw Zero laten bestikkeren of spuiten in iedere gewenste kleur.

Het merk Zero Motorcycle staat synoniem voor de volgende stap in de technische ontwikkeling van motorfietsen. Zero combineert het beste van conventionele motorfietsen met geavanceerde aandrijftechnologie en produceert krachtige elektrische machines die nieuwe maatstaven zetten voor gewicht, acceleratiekracht, design en rijplezier. De motorfietsen zijn qua constructie en vormgeving gebouwd rondom de revolutionaire Z-Force® elektrische aandrijftechnologie. Elke Zero heeft met het oog op gewichtsbesparing bijvoorbeeld een speciaal ontworpen, ultralicht aluminium frame.

De geschiedenis van Zero begon ooit met een pakkend idee in een garage in Santa Cruz, in Californië. Inmiddels is het bedrijf in de motorfietswereld uitgegroeid tot een internationaal befaamd producent. Zero Motorcycles geeft grensverleggende motorfietsinnovatie gestalte in daadwerkelijk leverbare machines. Sinds de eerste prototypen in 2006 op de markt kwamen, heeft Zero motorrijders altijd uitgenodigd om nieuwe motorfietsen te komen testen. Bij motorrijden werkt ervaren immers beter dan uitleggen.

Zero zoekt actief naar de beste balans tussen prestaties, actieradius, gewicht en betaalbaarheid om klanten een ongeëvenaarde elektrische motorfiets te bieden. We doen dit door de van oudsher geperfectioneerde aspecten van traditionele motorfietsen te combineren met de allernieuwste technologie van nu. Om dat motto in praktijk te brengen heeft Zero een team vakkundige technici samengesteld, met mensen uit de motorfietsindustrie of met een hightech achtergrond. Het resultaat: alleen Zero brengt met succes een complete modellenserie op de markt en wordt daarom gezien als marktleider.

Fluisterstil maar volop asfaltverscheurend koppel

De Zero krachtbron levert meer koppel dan de krachtigste 1000cc sportmotoren.

Er zijn veel motorrijders en allemaal verlangen ze iets anders van hun machines. Om daaraan tegemoet te komen ontwikkelde Zero een modellenserie die aan de uiteenlopende wensen van motorrijders beantwoordt, modellen die nu overal leverbaar zijn. Zero blijft nadrukkelijk inzetten op innovatie en lanceert na uitgebreide research en ontwikkeling steeds weer nieuwe motorfietsen. Zowel bij straatmotoren als terreinmotoren zal Zero de modellenseries blijven uitbreiden.

Een betere motorfiets

Balans tussen prestaties, actieradius, gewicht en betaalbaarheid

Bij Zero begon de innovatie met de revolutionaire technologie voor het accupakket. Doel van deze technologie was om in combinatie met de complete Z-Force® aandrijving veilig aan de verregaande eisen van zelfs de meest gedreven off-road of on-road gebruiker te voldoen. Het eindresultaat is een veilige, verbluffend krachtige technologie die duurzaam en betrouwbaar is en snel uitbreidbaar. De innovatieve technologie in de Zero aandrijving huist in een lichtgewicht chassis, samen met componenten die de rijkwaliteit en prestaties maximaliseren.

Pluspunten voor bezitters

De overstap op elektrisch heeft een aantal in het oog springende pluspunten zoals: nooit meer stoppen op een benzinestation, geen olie, geen uitlaatgas enz. Dit is natuurlijk het meest opvallend, maar er zijn nog heel wat andere pluspunten voor de bezitter van een Zero-motorfiets die niet meteen duidelijk zijn. Achter het ontwerp van elk geavanceerd model gaat een filosofie schuil van elegante eenvoud die het gewicht van de motorfiets beperkt, vrijwel alle periodiek onderhoud aan de aandrijving overbodig maakt en die de machine versneld doet accelereren. Het eindresultaat is een uiterst opwindende rijbeleving die de bezitter elke kilometer weer volop genoegen geeft.

Perspectief op lange termijn

Zero is een topmerk en ontwerpt elke motorfiets met de kwaliteit en integriteit die een buitengewone rijervaring inspireren. Daarnaast pakken de aanschafkosten van een Zero in werkelijkheid beter uit dan op het eerste gezicht lijkt, vergeleken met zijn tegenhangers met traditionele verbrandingsmotor. Elke gereden kilometer op een Zero is een stuk goedkoper en verschaft meer rijplezier, omdat het periodiek onderhoud aan de aandrijving vervalt en benzine tanken niet langer nodig is. In vergelijking met andere topmerken wordt snel duidelijk dat de bezitter van een Zero al vanaf de eerste dag geld bespaart op benzine en onderhoud. Gerekend over de gehele levensduur van de motorfiets zullen veel bezitters van een Zero meer besparen dan wanneer de keus was gevallen op een vergelijkbare machine met verbrandingsmotor.

Onderhoudsvrije aandrijftechniek

Alle motorfietsen van Zero hebben een directe aandrijving met een onderhoudsvrije aandrijflijn. Bij dit uitermate efficiënte systeem wordt de aandrijfkracht van de motor rechtstreeks overgedragen op het achterwiel, via een robuuste en geruisarme aandrijfriem met constante riemspanning. Directe aandrijving beperkt niet alleen frictieverliezen doordat hiermee koppelingen en tandwielen vervallen, maar verlaagt ook het gewicht van de motorfiets en zorgt dat routineonderhoud voor de aandrijving vrijwel overbodig wordt.

15 dingen die voortaan niet meer hoeven

Ruig, robuust, gepatenteerd en betrouwbaar

HomeMotorfietsen voor de eisen van nu